Training

Business Middle East2Voor bedrijven en overheidsorganisaties verzorg ik trainingen over onder meer cultural awareness, zakelijke gedragscodes en cultuur in de Arabische wereld én in Nederland.

Dat kan regiobreed zijn, bijvoorbeeld over de zakencultuur in de Golfstaten of Noord-Afrika. Het kan echter ook specifiek gaan over een land. Zo heb ik medewerkers van ministeries en expats van grote Nederlandse bedrijven getraind op het gebied van gedragspatronen en politiek en economie van Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Saudi-Arabië, Egypte en Marokko.

Afgelopen jaren heb ik ook diverse groepen statushouders (Syriërs, Eritreeërs, Irakezen, etc.) in Nederland getraind op het gebied van cultureel bewustzijn, interculturele communicatie en werken in Nederland in trajecten die leiden tot werk.

Voor Nederlandse organisaties in retail en hospitality met veel gasten uit de Golfstaten train ik de staff. Wat is de achtergrond van deze gasten en hoe kan je ze zo goed mogelijk tegemoet treden? Wat zijn essentials in de customer journey? En hoe zorg je dat ze zo tevreden zijn dat ze graag terugkomen?

Omdat geen enkele groep gelijk is, is elke training maatwerk. Daarom volgt op een uitgebreide intake een voorstel op maat. In de uiteindelijke training neem ik graag cases vanuit de eigen organisatie mee, zodat de training zo goed mogelijk aansluit bij de eigen praktijk.