Training

Business Middle East2Voor bedrijven en overheidsorganisaties verzorg ik presentaties en trainingen over onder meer cultural awareness, zakelijke gedragscodes en cultuur in de Arabische wereld.

Dat kan regiobreed zijn, bijvoorbeeld over de zakencultuur in de Golfstaten of Noord-Afrika. Het kan echter ook specifiek gaan over een land. Zo heb ik medewerkers van ministeries en expats van grote Nederlandse bedrijven getraind op het gebied van gedragspatronen en politiek en economie van Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Saudi-Arabië, Egypte en Marokko.

Voor Nederlandse organisaties in retail en hospitality met veel gasten uit de Golfstaten train ik de staff. Wat is de achtergrond van deze gasten en hoe kan je ze zo goed mogelijk tegemoet treden? Wat zijn essentials in de customer journey? En hoe zorg je dat ze zo tevreden zijn dat ze graag terugkomen?

Ook nam ik een team van een internationaal opererend bedrijf mee in een presentatie over gedragspatronen en communicatie in de Arabische wereld. Onder thema’s is meer te lezen over de onderwerpen.

Omdat geen enkele groep gelijk is, is elke training maatwerk. Daarom volgt op een uitgebreide intake een voorstel op maat. In de uiteindelijke training neem ik graag cases vanuit de eigen organisatie mee, zodat de training zo goed mogelijk aansluit bij de eigen praktijk.