Kookworkshop: De Egyptische keuken

De keukens van de Arabische wereld staan bekend om hun rijke smaken, heerlijk kruidengebruik en kleurrijkheid. Wellicht kent u couscous, hummus en gevulde wijnbladeren, maar heeft u ook weleens gehoord (en geproefd!) van bastilla, shakshoukah en baba ganoush? Eten is een sociaal gebeuren in dit deel van de wereld en ook hieraan zal ruime aandacht besteed worden tijdens deze workshops. Dus: lekker kokkerellen, samen eten en ook nog wat leren over de keukens van de Arabische wereld.

Deze keer maken we kennis met de Egyptische keuken. Er zijn ook kookworkshops voor de Marokkaanse keuken.

De workshop wordt gegeven door Dafne van Baarle (1975), Arabiste. Zij heeft gewoond en veel gereisd in de Arabische wereld. Ook blogt zij, op www.dafnevanbaarle.nl; voor een andere kijk op de Arabische wereld.

Meer informatie en aanmelden

Zie ook:

  • Geen gerelateerde artikelen

Speak Your Mind

*